Visschalen Sushi Aanbiedingen
   Assortiment > Gerookte vis > >


We krijgen dagelijks vers gerookte producten binnen zoals diverse soorten gerookte zalm, paling, makreel, makreelfilets.

Ook hebben we exclusieve levering via het vishuis uit België.
Bij producten van het vishuis wordt vis bereid met respect voor het product. Ze hebben zich verdiept in veredelingstechnieken voor vis, gebaseerd op de oude tradities, zonder chemische hulpstoffen.


Één van hun bijzondere producten is de getrancheerde gerookte zalmfilet. De zalm wordt gerookt met rookspecerijen en gelijke delen beuken- en eikenhoutspaanders.

               

zalm.png


Ook bijzonder zijn de warm gerookte bundelzalm en de petit fours. De bundelzalm is zalm met een speciale kruidenmelange wat strak op elkaar gebonden is en op hoge temperatuur boven dennengloed gerookt waardoor een bijzonder gaarproces ontstaat.

De petit fours is zalm met een mix van mediterrane kruiden, groene peper, knoflook en dille.  Door de bijzondere en unieke smaak zijn deze petit fours een aanwinst bij speciale gelegenheden.   header-bundelzalm_vsl.png   header-petitfours_vsl.png

Wat niet mag ontbreken bij de de voetbalavonden, zaterdagavonden feesten partijen en noem maar op zijn de zalmsaucijzen.
De saucijzen worden luchtgedroogd en vervolgens koud gerookt met beuken- en eikenhoutspaanders. Een gepaste toevoeging van kruiden in de rookoven geeft de finishing touch. 

header-saucijzen_vsl.png

          
                                                                                                                             Adres:


Arkendonk 46
4907 XP Oosterhout
Tel.nr: 0162 - 42 37 11
E-mail: vishandel@vreenen.nl


Openingstijden:


Dinsdag  9.00-18.00 uur
Woensdag 9.00-18.00 uur
Donderdag 9.00-18.00 uur
Vrijdag 9.00-18.30 uur
Zaterdag 9.00-17.00 uur

Nieuwsbrief:


Uw e-mail adres:

Copyrighted 2011 - Visspeciaalzaak van Reenen | Viswinkel | Vishandel | Oosterhout | Noord Brabant | Afmelden nieuwsbrief