Visschalen Sushi Aanbiedingen
   Assortiment > Gebakken vis > >

Gebakken vis
Elke dag hebben wij een ruim assortiment van gebakken vis.
Uiteraard dagelijks vers gebakken. U heeft de keuze uit: Gebakken schol. Lekkerbekjes, Kibbeling, Gezinszak Kibbeling, Mosselen, Tongkuit (seizoens gebonden), Inktvisringen, Panharing, Poon, Viskroket, Visfriet en Gebakken Makreel.
Natuurlijk bakken wij ook het stukje vis dat u heeft uitgezocht wanneer u geen zin hebt om het thuis te bakken.


Manier van bakken
We bakken in plantaardige olie, bij andere olie soorten gaat het vet stollen en dat maakt de vis er niet lekkerder op. Sommige gebakken vis bakken wij in beslag. Wij gebruiken niet te veel beslag, want je moet de vis proeven en niet het beslag. Kibbeling en lekkerbekjes worden in beslag gebakken.


Warme Vis 
Als u de vis warm wilt hebben dan kunnen wij het direct voor u bakken. Dus mocht het product van uw keuze er niet liggen schroom niet om het te vragen, wij bakken het graag voor u. En binnen een paar minuten is uw gebakken vis klaar. Als u de vis toch thuis wilt opwarmen dan de oven even voorverwarmen op 180 graden en dan 5 minuten en smullen maar.Adres:


Arkendonk 46
4907 XP Oosterhout
Tel.nr: 0162 - 42 37 11
E-mail: vishandel@vreenen.nl


Openingstijden:


Dinsdag  9.00-18.00 uur
Woensdag 9.00-18.00 uur
Donderdag 9.00-18.00 uur
Vrijdag 9.00-18.30 uur
Zaterdag 9.00-17.00 uur

Nieuwsbrief:


Uw e-mail adres:

Copyrighted 2011 - Visspeciaalzaak van Reenen | Viswinkel | Vishandel | Oosterhout | Noord Brabant | Afmelden nieuwsbrief